Royal Canin Urban Life Junior Wet Nedvestáp 150g

Gyártó: Royal Canin
Ár: 325 Ft
Mennyiség:
Leírás

Városi környezetben élő kölyökkutyák számára - Az URBAN LIFE JUNIOR formulája antioxidánsokat tartalmaz kutyád természetes védekezőképességének fejlődésének támogatása érdekében.

AZ INTENZÍV VÁROSI ÉLET TÁMOGATÁSA:

A városi kutyák esetén finom részecskékből álló szennyezőanyagok idézik elő az "oxidatív stressz" néven ismert jelenséget is: ez a túlzott mennyiségű szabadgyök által elindított oxidáció károsítja a biológiailag fontos molekulákat és meggyengíti az antioxidáns védelmet.

Ezek a válogatott haleredetű tápanyagokat is tartalmazó tápok elősegítik az intenzív helyzeteknek (zsúfolt járdák, zajos nyilvános helyek, sűrű forgalom) kitett városi kutya egészségének megőrzését.

A kölyökkutya életének első néhány hónapja meghatározó: a minőségi táplálás nagyon fontos az egészséges jövője érdekében. Az URBAN LIFE JUNIOR tápot úgy alakítottuk ki, hogy az összetevők egyensúlyban legyenek, megfelelve a kölyökkutya magas energiaszükségletének.. Prebiotikumokat és jó minőségű fehérjéket (L.I.P.*) tartalmaz az egészséges emésztés támogatása miatt.

A Royal Canin Urban Life száraztáp, amely nemcsak kutyusunk emésztőrendszerének optimális működését segíti elő, hanem megfelel mind állkapcsa, mind fogai méretének, és ezáltal természetes védekezőrendszerét és harmonikus növekedését is támogatja.

Az URBAN LIFE JUNIOR formulája antioxidánsokat tartalmaz kutyád természetes védekezőképességének fejlődésének támogatása érdekében.