Royal Canin Mini Dermacomfort Száraz Kutyatáp 2kg

Gyártó: Royal Canin
Ár: 5 250 Ft
Mennyiség:
Leírás

Felnőtt és idős allergiás, kistestű fajták számára (1 és 10 kg közötti testtömeg), bőrirritáció és viszketés esetén - 10 hónapos kortól - Rendkívül könnyen emészthető fehérjéket tartalmaz, mely segítségével enyhül a bőrirritáció és a viszketés.

A Royal Canin „MINI” kutyaeledel jelzés azokra a kutyákra vonatkozik, amelyek felnőttkori testsúlya 1-10kg. Minden kistestű kutya más és más, eltérő igényekkel. Mindig figyeljünk oda ezekre a különbségekre. Életkor, érzékeny területek, életmód…

A Royal Canin MINI SIZE HEALTH NUTRITION kutyaeledel termékcsalád tökéletesen igazodik az egyéni szükségletekhez, ezáltal egyedi táplálási megoldást biztosít minden kistestű kutya számára.

REDUCED ALLERGEN FORMULA - A kutyáknál bizonyos fehérjeforrások allergiás reakciót válthatnak ki. A Dermacomfort ezen fehérjeforrások csökkentésével járul hozzá a bőr egészségének megőrzéséhez.

A TÁPANYAGOK EGYEDÜLÁLLÓ KOMBINÁCIÓJA - vitaminok, antioxidánsok, Omega-3 (EPA/DHA) és Omega-6 esszenciális zsírsavak

KÜLÖNLEGES ÖSSZETÉTEL AZ EGÉSZSÉGES BŐRÉRT - A bőr védőfal funkcióját 1 aminosav és 4-féle B-vitamin szabadalmaztatott komplexe támogatja

EGÉSZSÉGES FOGAK - A kalciummal kelátokat képező alkotóinak köszönhetően a táp segít csökkenteni a fogkőképződést.