Royal Canin Mini Adult 8+ Száraz Kutyatáp 2kg

Gyártó: Royal Canin
Ár: 3 850 Ft
Mennyiség:
Leírás

Idős kistestű fajták számára (1-10 kg) - 8 éves kor felett. Idősödő kutyák hajlamosabbak az elhízásra, mivel kevesebbet mozognak, és ez jobban megterheli az ízületeket. A Royal Canin Mini Adult 8+ kifejezetten idős kutyáknak ajánljuk.

A Royal Canin „MINI” kutyaeledel jelzés azokra a kutyákra vonatkozik, amelyek felnőttkori testsúlya 1-10kg. Minden kistestű kutya más és más, eltérő igényekkel. Mindig figyeljünk oda ezekre a különbségekre. Életkor, érzékeny területek, életmód…

A Royal Canin MINI SIZE HEALTH NUTRITION kutyaeledel termékcsalád tökéletesen igazodik az egyéni szükségletekhez, ezáltal egyedi táplálási megoldást biztosít minden kistestű kutya számára.

A VITALITÁS FENNTARTÁSA - E formula tápanyagai segítenek fenntartani az öregedés első jeleit mutató kistestű kutyák vitalitását.

MEGNÖVELT ÍZLETESSÉG - Még a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégítik az egyedi méretű, formájú és szerkezetű, válogatott táp- és ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék.

AZ IDEÁLIS TESTSÚLY MEGŐRZÉSE - A zsírtartalékok mozgósítását elősegítő L-karnitin segítségével biztosítja az ideális testsúly megőrzését.

EGÉSZSÉGES FOGAK - A kalciummal kelátokat képező alkotóinak köszönhetően a táp segít csökkenteni a fogkőképződést.