Royal Canin Medium Sterilised Száraz Kutyatáp 12kg

Gyártó: Royal Canin
Ár: 15 450 Ft
Mennyiség:
Leírás

Ivartalanított, felnőtt, közepes testű fajták számára (11-25 kg). 12 hónapos kortól. Hízásra való hajlam esetén. Az ivartalanított kutyák hajlamosabbak az elhízásra, ezért a Royal Canin Medium Sterilised kutyatápot kifejezetten nekik fejlesztették ki.

A Royal Canin “MEDIUM” kutyaeledel olyan kutyáknak készült, amelyek felnőttkori testsúlya 11-25kg. A közepes testű kutyák nagyon energikusak, egykor elismert munkakutyák voltak. Aktivitásuknak köszönhetően gyakran töltik az idejüket a szabadban.

A Royal Canin MEDIUM SIZE HEALTH NUTRITION kutyaeledel termékcsalád segít a természetes védekezőképesség erősítésében, és teljes értékű táplálást biztosít, hogy a közepes testű kutyák a legjobb kondícióban élvezhessék az élet adta lehetőségeket, kortól és egyéni érzékenységtől függetlenül.

IDEÁLIS TESTSÚLY - A MEDIUM STERILISED segít fenntartani az ivartalanított kutyák ideális testsúlyát, a megfelelően megválasztott napi adagnak és megemelt fehérjeszintet (28%), alacsony zsírtartalmat (13%) és L-karnitint kombináló összetételének köszönhetően, amely elősegíti a zsírok lebontását.

ÉTVÁGYSZABÁLYOZÓ HATÁS - Jóllakotságot segítő összetételének köszönhetően segít csökkenteni az éhségérzetet két etetés között.

ANTIOXIDÁNS KOMPLEX - Antioxidánsok szinergista komplexe a szabadgyökök semlegesítésének elősegítése érdekében.