Royal Canin Medium Starter Száraz Kutyatáp 1kg

Gyártó: Royal Canin
Ár: 1 950 Ft
Mennyiség:
Leírás

Közepes testű szuka kutyák (11-25 kg) és kölykeik számára - Kölyökkutyák az elválasztás ideje alatt, 2 hónapos korig. A Royal Canin Medium Starter megfelelő tápanyagmennyiséget biztosít vemhes szoptatós, és kölykeik számára.

A professzionális kutatási eredmények által inspirált BIRTH PROGRAMME (SZÜLETÉSI PROGRAM) egyedülálló táplálási megoldás, amely kielégíti a szuka és kölykei szükségleteit az életciklus 5 szakaszában: a vemhesség, az ellés, a szoptatás, az elválasztás és a kölykök 2 hónapos korig történő növekedési időszakában.

A START KOMPLEX a Royal Canin folyamatos tudományos kutatásainak gyümölcse, az anyatejben jelenlévő tápanyagok egyedülálló kombinációja, kiegészítve olyanspecifikus tápanyagokkal, melyek aktívan hozzájárulnak az emésztőszervek biztonságához és a kölyökkutya természetes védekezőrendszerének megerősítéséhez.

A Royal Canin “MEDIUM” kutyaeledel olyan kutyáknak készült, amelyek felnőttkori testsúlya 11-25kg. A közepes testű kutyák nagyon energikusak, egykor elismert munkakutyák voltak. Aktivitásuknak köszönhetően gyakran töltik az idejüket a szabadban.

A Royal Canin MEDIUM SIZE HEALTH NUTRITION kutyaeledel termékcsalád segít a természetes védekezőképesség erősítésében, és teljes értékű táplálást biztosít, hogy a közepes testű kutyák a legjobb kondícióban élvezhessék az élet adta lehetőségeket, kortól és egyéni érzékenységtől függetlenül.

TÁMOGATJA A VEMHESSÉGET ÉS A SZOPTATÁST - Tápanyag-összetétele megfelel a szuka nagy energiaszükségletének a vemhesség végén és a szoptatás során.

IDEÁLIS A TEJRŐL A SZILÁRD TÁPLÁLÉKRA VALÓ ÁTTÉRÉSHEZ - Olyan táplálási megoldás, amely elősegíti az anyatejről a szilárd táplálékra való áttérést (energiaérték, kitűnő minőségű fehérje, zsírok

KÖNNYEN NEDVESÍTHETŐ - A tápszemcsék könnyen nedvesíthetők, így egy kása állagú táp nyerhető, amely nagyon ízletes a szuka és elválasztandó kölykei számára egyaránt.