Royal Canin Medium Light Száraz Kutyatáp 13kg

Gyártó: Royal Canin
Ár: 15 950 Ft
Mennyiség:
Leírás

Felnőtt és idős közepes testű fajták számára Hízásra való hajlam esetén. (11-25 kg) 12 hónapos kortól. A Royal Canin Medium Light kimondottan ajánlott elhízásra való hajlam esetén.

A Royal Canin “MEDIUM” kutyaeledel olyan kutyáknak készült, amelyek felnőttkori testsúlya 11-25kg. A közepes testű kutyák nagyon energikusak, egykor elismert munkakutyák voltak. Aktivitásuknak köszönhetően gyakran töltik az idejüket a szabadban.

A Royal Canin MEDIUM SIZE HEALTH NUTRITION kutyaeledel termékcsalád segít a természetes védekezőképesség erősítésében, és teljes értékű táplálást biztosít, hogy a közepes testű kutyák a legjobb kondícióban élvezhessék az élet adta lehetőségeket, kortól és egyéni érzékenységtől függetlenül.

SÚLYKONTROLL - A MEDIUM LIGHT  18%*-kal csökkenti a kutya energiafelvételét, miközben a felvett táplálékmennyiség változatlan marad. A táp elősegíti az ideális testsúly elérését a megemelt fehérjeszint (27%), az alacsony zsírtartalom (11%) és az L-karnitin kombinációjának köszönhetően, amely segít lebontani a zsírokat és fenntartani az izomtömeget.

KÜLÖNLEGES ÍZVILÁG - Jóllakottságot elősegítő összetételének köszönhetően segít csökkenteni az éhségérzetet két etetés között, miközben ízletessége révén a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégíti.

ANTIOXIDÁNS KOMPLEX - Antioxidánsok szinergista komplexe a szabadgyökök semlegesítésének elősegítése érdekében.