Royal Canin Medium Adult 7+ Száraz Kutyatáp 4kg

Gyártó: Royal Canin
Ár: 6 250 Ft
Mennyiség:
Leírás

Idős közepes testű fajták számára (11-25 kg) - 7 éves kor felett - E formula tápanyagai segítenek fenntartani az öregedés első jeleit mutató közepes testű kutyák vitalitását. Szabadalmazott antioxidáns komplexet tartalmaz.

A Royal Canin “MEDIUM” kutyaeledel olyan kutyáknak készült, amelyek felnőttkori testsúlya 11-25kg. A közepes testű kutyák nagyon energikusak, egykor elismert munkakutyák voltak. Aktivitásuknak köszönhetően gyakran töltik az idejüket a szabadban.

A Royal Canin MEDIUM SIZE HEALTH NUTRITION kutyaeledel termékcsalád segít a természetes védekezőképesség erősítésében, és teljes értékű táplálást biztosít, hogy a közepes testű kutyák a legjobb kondícióban élvezhessék az élet adta lehetőségeket, kortól és egyéni érzékenységtől függetlenül.

EMÉSZTÉSI TOLERANCIA - Támogatja az emésztést a kitűnően emészthető, válogatott fehérjéknek és a megfelelő arányú élelmi rostoknak köszönhetően.

EGÉSZÉSGES BŐR ÉS GYÖNYÖRŰ SZŐRZET - Speciális tápanyagok biztosítják a szőrzet és a bőr egészségét. EPA- és DHA-ban gazdag.

A FOGKŐKÉPZŐDÉS CSÖKKENTÉSE - A nátrium-polifoszfát segítségével csökkenti a fogkőképződést, ami megköti a nyálban található kalciumot.