Royal Canin Maxi Sterilised Száraz Kutyatáp 3,5kg

Gyártó: Royal Canin
Ár: 5 350 Ft
Mennyiség:
Leírás

Ivartalanított, felnőtt nagytestű kutyáknak - Hízásra való hajlam esetén, kifejezetten ajánlott a Royal Canin Maxi Sterilised kutyatáp, mivel jóllakottságot elősegítő összetétele, megakadályozza kutyánk rohamos elhízását.

A Royal Canin “MAXI” kutyaeledel azoknak a  kutyáknak készült, amelyek felnőttkori testsúlya 26-45kg. Természetükből fakadóan mozgékony, sportos állatok, ezért igen fontos, hogy energia bevitelük fedezze a felmerülő szükségleteiket, főleg akkor, ha extrém környezetben kell helytállniuk, mint például a munkakutyák esetében.

A Royal Canin MAXI kutyaeledel termékcsalád biztosítja az egészséges táplálást minden nagytestű kutya számára, kortól, fiziológiai állapottól, az aktivitás szintjétől és az egyedi érzékenységektől függetlenül.

IDEÁLIS TESTSÚLY - A MAXI STERILISED segít fenntartani az ivartalanított kutyák ideális testsúlyát, a megfelelően megválasztott napi adagnak és megemelt fehérjeszintet (28%), alacsony zsírtartalmat (13%) és L-karnitint kombináló összetételének köszönhetően, amely elősegíti a zsírok lebontását.

ÉTVÁGYSZABÁLYOZÓ HATÁS - Jóllakottságot elősegítő összetételének köszönhetően segít csökkenteni az éhségérzetet két etetés között.

A CSONTOK ÉS AZ ÍZÜLETEK TÁMOGATÁSA - Támogatja a nagytestű fajtákba tartozó kutyák