Royal Canin Maxi Light Száraz Kutyatáp 15kg

Gyártó: Royal Canin
Ár: 15 850 Ft
Mennyiség:
Leírás

Felnőtt és idős nagytestű kutyák számára (26-44 kg) - Hízásra való hajlam esetén, kifejezetten ajánlott a Royal Canin Maxi Light kutyatáp, mivel jóllakottságot elősegítő összetétele nagyban hozzájárul, hogy kutyája nehezebben hízzon el.

A MAXI LIGHT  30%*-kal csökkenti a kutya energiafelvételét, miközben a felvett táplálékmennyiség változatlan marad. A táp elősegíti az ideális testsúly elérését a megemelt fehérjeszint (27%), az alacsony zsírtartalom (11%) és az L-karnitin kombinációjának köszönhetően, amely segít lebontani a zsírokat és fenntartani az izomtömeget.

A Royal Canin “MAXI” kutyaeledel azoknak a  kutyáknak készült, amelyek felnőttkori testsúlya 26-45kg. Természetükből fakadóan mozgékony, sportos állatok, ezért igen fontos, hogy energia bevitelük fedezze a felmerülő szükségleteiket, főleg akkor, ha extrém környezetben kell helytállniuk, mint például a munkakutyák esetében.

A Royal Canin MAXI kutyaeledel termékcsalád biztosítja az egészséges táplálást minden nagytestű kutya számára, kortól, fiziológiai állapottól, az aktivitás szintjétől és az egyedi érzékenységektől függetlenül.

KÜLÖNLEGES ÍZVILÁG - Jóllakottságot elősegítő összetételének köszönhetően segít csökkenteni az éhségérzetet két etetés között miközben ízletessége révén a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégíti.

A CSONTOK ÉS AZ ÍZÜLETEK TÁMOGATÁSA - Támogatja a túlsúllyal küzdő kutyák nagy megterhelésnek kitett csontjainak és ízületeinek működését.