Royal Canin Maxi Dermacomfort Száraz Kutyatáp 12kg

Gyártó: Royal Canin
Ár: 14 950 Ft
Mennyiség:
Leírás

Felnőtt és idős nagytestű fajták számára - bőrirritáció és viszketés esetén - Rendkívül könnyen emészthető fehérjéket tartalmaz, mely segítségével enyhül a bőrirritáció és a viszketés.

A kutyáknál bizonyos fehérjeforrások allergiás reakciót válthatnak ki. A Dermacomfort ezen fehérjeforrások csökkentésével járul hozzá a bőr egészségének megőrzéséhez.

A Royal Canin “MAXI” kutyaeledel azoknak a  kutyáknak készült, amelyek felnőttkori testsúlya 26-45kg. Természetükből fakadóan mozgékony, sportos állatok, ezért igen fontos, hogy energia bevitelük fedezze a felmerülő szükségleteiket, főleg akkor, ha extrém környezetben kell helytállniuk, mint például a munkakutyák esetében.

A Royal Canin MAXI kutyaeledel termékcsalád biztosítja az egészséges táplálást minden nagytestű kutya számára, kortól, fiziológiai állapottól, az aktivitás szintjétől és az egyedi érzékenységektől függetlenül.

KÜLÖNLEGES ÖSSZETÉTEL AZ EGÉSZSÉGES BŐRÉRT - A bőr védőfal funkcióját egy aminosav és négyféle B-vitamin szabadalmaztatott komplexe támogatja. Vitaminok, antioxidánsok, Omega-3 (EPA/DHA) és Omega-6 esszenciális zsírsavak

KITŰNŐ ÍZVILÁG - A válogatott ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék tökéletesen igazodnak a nagytestű kutyák étvágyához.