Royal Canin Maxi Adult 8+ Száraz Kutyatáp 15kg

Gyártó: Royal Canin
Ár: 16 250 Ft
Mennyiség:
Leírás

Senior nagytestű fajták számára (26-44 kg) – 8 éves kortól kutyánknak megváltozhatnak táplálkozási igényei. A Royal Canin Maxi Adult 8+ kutyatápot úgy fejlesztették ki, hogy 8 évesnél idősebb kutyák megfelelő tápanyagbevitelét biztosítsa.

A Royal Canin “MAXI” kutyaeledel azoknak a  kutyáknak készült, amelyek felnőttkori testsúlya 26-45kg. Természetükből fakadóan mozgékony, sportos állatok, ezért igen fontos, hogy energia bevitelük fedezze a felmerülő szükségleteiket, főleg akkor, ha extrém környezetben kell helytállniuk, mint például a munkakutyák esetében.

A Royal Canin MAXI kutyaeledel termékcsalád biztosítja az egészséges táplálást minden nagytestű kutya számára, kortól, fiziológiai állapottól, az aktivitás szintjétől és az egyedi érzékenységektől függetlenül.

AZ EGÉSZSÉGES ÖREGEDÉS ELŐSEGÍTÉSE - Ez az összetétel olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek támogatják a nagytestű kutyák egészséges öregedését. A táp EPA/DHA-t, valamint egy szabadalmaztatott antioxidáns komplexet tartalmaz, mely semlegesíti a szabadgyököket.

A CSONTOK ÉS AZ ÍZÜLETEK TÁMOGATÁSA - Támogatja a nagytestű kutyák nagy megterhelésnek kitett csontjainak és ízületeinek működését.

EGÉSZSÉGES BÉLPASSZÁZS - A rostok kiegyensúlyozott bevitele elősegíti a normális bélpasszázst és a jó minőségű bélsár ürítését, a táp kitűnően emészthető L.I.P. fehérjéinek is köszönhetően.

EGÉSZÉSGES BŐR ÉS GYÖNYÖRŰ SZŐRZET - Speciális tápanyagok biztosítják a szőrzet és a bőr egészségét.