Royal Canin Maxi Adult 5+ Száraz Kutyatáp 15kg

Gyártó: Royal Canin
Ár: 15 450 Ft
Mennyiség:
Leírás

Idős nagytestű fajták számára (26-44 kg) - 5 éves kor felett kutyánknak változhatnak tápanyag igényei. A Royal Canin Maxi Adult 5+ kutyatápot úgy fejlesztették ki, hogy az 5 évesnél idősebb kutyák megváltozott táplálkozási szokásaikhoz igazodik.

A Royal Canin “MAXI” kutyaeledel azoknak a  kutyáknak készült, amelyek felnőttkori testsúlya 26-45kg. Természetükből fakadóan mozgékony, sportos állatok, ezért igen fontos, hogy energia bevitelük fedezze a felmerülő szükségleteiket, főleg akkor, ha extrém környezetben kell helytállniuk, mint például a munkakutyák esetében.

A Royal Canin MAXI kutyaeledel termékcsalád biztosítja az egészséges táplálást minden nagytestű kutya számára, kortól, fiziológiai állapottól, az aktivitás szintjétől és az egyedi érzékenységektől függetlenül.

A VITALITÁS FENNTARTÁSA - E formula tápanyagai segítenek fenntartani az öregedés első jeleit mutató nagytestű kutyák vitalitását.  Szabadalmazott antioxidáns komplexet tartalmaz.

A CSONTOK ÉS AZ ÍZÜLETEK TÁMOGATÁSA - Támogatja a nagytestű kutyák nagy megterhelésnek kitett csontjainak és ízületeinek működését.

NAGYFOKÚ EMÉSZTÉSI BIZTONSÁG - Támogatja az emésztést a kitűnően emészthető, válogatott fehérjéknek és a megfelelő arányú élelmi rostoknak köszönhetően.

EGÉSZSÉGES FOGAK - A kalciummal kelátokat képező alkotóinak köszönhetően a táp segít csökkenteni a fogkőképződést.