Royal Canin Bichon Frise Adult Száraz Kutyatáp 500g

Gyártó: Royal Canin
Ár: 1 950 Ft
Mennyiség:
Leírás

Felnőtt, kifejezetten felnőtt és idősödő Bichon Frise kutyáknak - 10 hónapos kortól – A Royal Canin Bichon Frise száraztáp tápanyag összetétele és tápszemcse mérete ideális Bichon Frise fajta kutyák számára.

A Breed Health Nutrition termékcsalád részese a Royal Canin legfrissebb fejlesztéseink: a legjobb fehérjeforrások kiválasztása, egyedi összetevők és ízek, illetve speciális tápszemcsék, melyek alakja, állaga és mérete is úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletesen illeszkedik a különböző kutyafajták sajátosságaihoz.

A HÚGYUTAK EGÉSZSÉGE - A BICHON FRISE ADULT segít megőrizni a húgyutak egészségét, emellett vízivásra ösztönzi a kutyát, ezáltal elősegíti a vizelet felhígulását.

EGÉSZSÉGES BŐR ÉS SZŐRZET - A táp összetétele támogatja a bőr „védőgát” szerepét (különleges komplex), segít egészségesen tartani a bőrt (omega-3 zsírsavak, köztük EPA és DHA, A-vitamin) és táplálja a szőrzetet. Borágófű-olajjal kiegészített.

IDEÁLIS TESTSÚLY - Ez a táp segít megőrizni a bichon frise ideális testsúlyát.

EGYEDÜLÁLLÓ TÁPSZEMCSE: A FOGAK EGÉSZSÉGE - Mivel a kalciummal kelátokat képező anyagokat tartalmaz, a táp segít csökkenteni a fogkőképződést.