Royal Canin Beagle Adult Száraz Kutyatáp 3kg

Gyártó: Royal Canin
Ár: 6 150 Ft
Mennyiség:
Leírás

Felnőtt és idősödő Beagle kutyáknak - 10 hónapos kortól. – Ideális tápszemcse mérete és tápanyag összetétele igazodik a felnőtt beagle fajta kutyák számára.

A Breed Health Nutrition termékcsalád részese a Royal Canin legfrissebb fejlesztéseink: a legjobb fehérjeforrások kiválasztása, egyedi összetevők és ízek, illetve speciális tápszemcsék, melyek alakja, állaga és mérete is úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletesen illeszkedik a különböző kutyafajták sajátosságaihoz.

IDEÁLIS TESTSÚLY - A beagle ismerten hízásra hajlamos kutyafajta. Ez a táp gondosan beállított  kalóriatartalmának köszönhetően segít fenntartani a beagle ideális testsúlyát.

EGYEDÜLÁLLÓ TÁPSZEMCSE - A tápszemcse állaga és összetétele kifejezetten a beagle igényeinek megfelelően került kialakításra.

A CSONTOK ÉS AZ ÍZÜLETEK EGÉSZSÉGE - Ez a specifikus tápösszetétel támogatja a csontok és az ízületek egészségét és segít megőrizni az ideális testsúlyt. EPA-val és DHA-val kiegészített.

A TÁPLÁLÉKFELVÉTEL ELLENŐRZÉSE - A tápszemcse egyedülálló alakja segít csökkenteni a táplálékfelvétel sebességét és rágásra ösztönzi a kutyát. A formula különböző rostok kombinációját is tartalmazza.