Purina Pro Plan Small & Mini Adult Digestive Comfort 800 g

Gyártó: Purina
Ár: 1 950 Ft
Mennyiség:
Leírás

A PRO PLAN Small & Mini Adult Digestive Comfort az emésztőrendszer egészséges működése érdekében prebiotikumokat tartalmaz, a széklet megfelelő állagának kialakulását pedig különleges összetevőkkel segíti.

A kisebb kutyafajtáknak gyorsabb az anyagcseréjük és nagyobb társaikhoz képest magasabb az energiaszintjük. A PRO PLAN Adult formulát speciálisan felnőtt, kis testalkatú, 10 kg-nál kisebb súlyú kutyafajtáknak fejlesztették.

A PRO PLAN Adult Small&Mini Digestive Comfort az összetevők gondos kiválasztásánál ügyelnek arra, hogy kutyája eledelében minden összetevő minőségi, ezért könnyen emészthető.  A protein, zsír és B-vitaminok magasabb arányával kielégíthető a magasabb energiaigény, így a PRO PLAN megad mindent, ami kistestű kutyájának egy életen át biztosítja a természetes védelmet.

A PRO PLAN Adult kutyatáp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosít minden testsúlyú és életmódú kutyának. Limitáltuk a fehérjeforrásokat, ezáltal a táp kiválóan alkalmas az érzékeny bőrű és emésztésű, allergiára hajlamos kutyák táplálására.

  • Prebiotikumok az egészséges bélrendszerért

  • Egészséges emésztés & megfelelő bélsár

  • Bizonyítottan, akár 40%-kal csökkenti a fogkőképződést

  • Kitűnő íz és élvezetes étkezés

  • Különleges kis méretű darabkák, melyek könnyen rághatóak és kíméletesek a kistestű kölyökkutyák apró szájához

A PRO PLAN Adult kutyatáp 3 ízváltozatban kapható: csirke, bárány és lazac, amely mérettől függetlenül biztosítja mindazt, ami egy aktív kutya életmódjához szükséges. A formula különösen ajánlott az élelmiszer-érzékenységgel küszködő vagy egyéb érzékeny emésztéssel rendelkező kutyák számára.

Összetétel:

Pulyka (22%), kukorica, kukoricaglutén-liszt, szárított pulykafehérje, kukoricadara, rizs (7%), állati eredetű zsiradék, szárított cukorrépa-apríték, szárított cikóriagyökér (1%, prebiotikum-forrás), tojáspor (0,8%), ásványi anyagok, halolaj, hidrolizátum, élesztő.

Analitikai összetevők:

Fehérje

28,0 %

Zsírtartalom

17,0 %

Nyershamu

6,5 %

Nyersrost

1,5 %

Etetési útmutató:

Javasolt etetési mennyiség a táblázat szerint. A táblázatban szereplő értékek csak iránymutatók, kutyája ideális testsúlyának megőrzése érdekében a napi mennyiséget az állat aktivitási szintjétől, fizikai kondíciójától és egyéni igényeitől függően 10-15%-kal növelheti, illetve csökkentheti. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé!

Kapható 800 g-os, 3 kg-os és 7,5 kg-os kiszerelésben.