Purina Pro Plan Performance Original 14 Kg

Gyártó: Purina
Ár: 17 750 Ft
Mennyiség:
Leírás

Csirkehússal és Rizzsel - A Performance Original receptúráját kifejezetten azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy kielégítse a nagy állóképességet igénylő vagy egyéb intenzív feladatokat ellátó kutyák magasabb energiaszükségletét.

A PRO PLAN Special termékskála teljes körű és kiegyensúlyozott táplálást biztosít a speciális életmódú, valamint érzékeny bőrű és emésztésű kutyák számára.

A PRO-PLAN kiváló minőségű húst, halat, rizst használ alapanyagként és így – a színezék, illetve a tartósítószerek mellőzésével – teljes értékű, optimális kutyatápot állít elő, amely fenntartja a kutya természetes védelmét egész életén át.

A kiváló minőségű protein, az Omega- 3 és -6 zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok segítik az erős, egészséges bőr és szőrzet kifejlődését, melyek így biztos védelmet nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben.

  • A szénhidrátok és a zsír egyensúlya biztosítja a stabil energiaellátást hosszabb tevékenység során is és így késleltetni a kimerülést.

  • A szabadgyökök leküzdésében és az erős immunrendszer fenntartásában a nagyobb mennyiségben jelen lévő E- és C-vitamin vesznek részt.

  • A felnőtt munkakutyák érzékeny emésztésében nyújt segítséget.

  • A jó minőségű protein, Omega- 3 és -6 zsírsavak, vitaminok és ásványi anyagok segítik az erős és rugalmas bőr és szőrzet kifejlődését, hogy védve legyen a környezeti hatásoktól.

A kutyatápok többféle ízválaszték – csirke, bárány, lazac – mellett teljes mértékben kielégítik az aktív kutyák speciális életmódszükségleteit, (teljesítménynövelés, enyhe túlsúly), valamint megoldást kínálnak az étel intoleranciára hajlamos kutyák táplálására.

Etetési útmutató:

A javasolt napi mennyiséget igazítsa az időjárási viszonyokhoz (pl. a szabadban, hideg időben hideg időben a kutyának több energiára van szüksége), valamint kutyája aktivitási szintjét és kondícióját is vegye figyelembe. Tiszta, friss vizet mindig biztosítson kutyájának. A kutyatápot tárolja szobahőmérsékleten, illetve száraz, tiszta helyen.

Tiszta, friss vizet mindig biztosítson kutyájának. A kutyatápot tárolja szobahőmérsékleten, illetve száraz, tiszta helyen.

Kapható 14 kg-os kiszerelésben.