Purina Pro Plan Adult Sensitive 3 Kg

Gyártó: Purina
Ár: 5 850 Ft
Mennyiség:
Leírás

Lazachússal és Rizzsel - Ezt az eledelt az érzékeny bőrű kutyák allergiás reakcióinak csökkentése érdekében limitált számú fehérjeforrás felhasználásával készítettük. Ugyanakkor nagy mennyiségben tartalmaz olyan tápanyagokat, amelyek kulcsfontosságúak az egészséges bőr és szőrzet kialakulásában.

Kiváló minőségű tápanyag összetétel, melyben limitált a fehérjeforrások száma és nem tartalmaz színezéket. Ezért különösen ajánlott érzékeny bőrű kutyáknak, mivel ők néhány fehérjére érzékenyebben reagálnak.

Ezért használ a PRO PLAN Sensitive csupán 3 féle proteinforrást: lazacot, kukoricát, rizst és kerüli a búzalisztet, szóját, marhahúst, melyek gyakran használt fehérjeforrások, így nagyobb valószínűséggel okoznak nem várt negatív reakciót.

Készítéséhez lazacot, illetve egy ízletes bevonó réteget használnak, és mellőznek minden más, állati eredetű proteint, minimálisra csökkentve ezzel az élelmiszerrel szembeni érzékenység kialakulásának lehetőségét és az esetlegesen azzal járó kellemetlen bőrirritációt.

  • A megfelelő E- és C-vitaminmennyiség segít a szabadgyökök leküzdésében és erősítik az immunrendszert.

  • A lazac, egyetlen proteinforrásként biztosítja a könnyű emésztést és érzékeny kutyáknál segít az ételintolerancia kialakulásának megelőzésében.

  • A jó minőségű protein, Omega- 3 és -6 zsírsavak, vitaminok és ásványi anyagok segítik az erős, rugalmas bőr és szőrzet kifejlődését, hogy ez által védve legyen a környezeti hatásoktól.

A PRO PLAN Adult Sensitive Lazachús és rizs összetevői gondos kiválasztásánál ügyel arra, hogy kutyája a minőségi alkotórészeknek köszönhetően hosszú és egészséges életet élhessen.

Az állatorvosok és táplálkozási szakértők az kiváló minőségű alapanyagok, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok kombinálásával elérték, hogy kutyájának az erős immun- és emésztőrendszeren túl egészséges bőre, szőrzete lehessen.

A PRO-PLAN kiváló minőségű húst, halat, rizst használ alapanyagként és így – a színezék, illetve a tartósítószerek mellőzésével – teljes értékű, optimális kutyatápot állít elő, amely fenntartja a kutya természetes védelmét egész életén át.

Összetevők:

Lazac (20%), szárított lazacfehérje, kukorica, kukoricaglutén-liszt, rizs (11%), kukoricadara, állati eredetű zsiradék, hidrolizátum, szárított cukorrépa-apríték, ásványi anyagok.

Analitikai összetevők:

Fehérje

29,0 %

Zsírtartalom

18,0 %

Nyershamu

7,5 %

Nyersrost

3,0 %

Etetési útmutató:

A javasolt napi mennyiséget igazítsa az időjárási viszonyokhoz (pl. a szabadban, hideg időben a kutyának több energiára van szüksége), valamint kutyája aktivitási szintjét és kondícióját is vegye figyelembe.
Tiszta, friss vizet mindig biztosítson kutyájának. A kutyatápot tárolja szobahőmérsékleten, illetve száraz, tiszta helyen.

Kapható 3 kg-os és 14 kg-os kiszerelésben.