Purina Pro Plan Adult Large Athletic 14 Kg

Gyártó: Purina
Ár: 17 450 Ft
Mennyiség:
Leírás

Bárányhússal és Rizzsel - A nagytestű, atletikus testalkatú kutyák igényeivel összhangban az eledel energia- és fehérje-szintje magasabb, az erős izomzat és a magasabb energiaigény kielégítéséért.

A történelem tanúsága szerint a nagytestű fajtákat erejük vagy gyorsaságuk miatt tenyésztették. Ez alapvetően két különböző testalkatot eredményezett. Egyrészt létrejött a robosztus testforma (pl. retriever, basset hound, véreb, rottweiler, bull mastiff, bernáthegyi stb.), másrészről az atletikus alkat (pl. pointer, német juhász, boxer, óriás snauzer, dán dog, ír farkaskutya stb.). Kutatások igazolják, hogy ez a két testalkat nagyon eltérő jellegzetességekkel és tápanyagszükséglettel rendelkezik.

A nagy, robosztus testalkatú kutyáknak nagyobb a testzsír arányuk, és ezért – az elhízást megelőzendő – kalóriabevitelüket folyamatosan figyelni kell. Ezzel szemben a nagy, atletikus testalkattal bíró kutyák, napi mozgásuk során több energiát használnak fel, így magasabb energiabevitelt igényelnek. Még pihenéskor is több energiára van szükségük, mint robosztus társaiknak.

A Purina állatorvosai és táplálkozási szakértői a nagytestű kutyák számára külön formulát fejlesztettek ki, hogy mindkét testalkatú kutyafajta táplálék- és energiaigényét kiszolgálják.

  • Az atletikus fizikum eléréséhez szükséges energiát a megnövelt protein, zsír és B-vitamin biztosítja a nagy testalkatú kutyáknak.

  • A szabadgyökök leküzdésében és az erős immunrendszer fenntartásában a nagyobb mennyiségű E- és C-vitamin vesznek részt.

  • A húsban levő glutamin nagy aránya a fajtára jellemző emésztési nehézségeknél nyújt segítséget.

  • A jó minőségű protein, Omega- 3 és -6 zsírsavak, vitaminok és ásványi anyagok segítik az erős, rugalmas bőr és szőrzet kifejlődését, hogy védve legyen a környezeti hatásoktól.

A PRO PLAN Adult kutyatáp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosít minden testsúlyú és életmódú kutyának. A PRO PLAN Adult kutyatáp 3 ízváltozatban kapható: csirke, bárány és lazac, amely mérettől függetlenül biztosítja mindazt, ami egy aktív kutya életmódjához szükséges.

Összetétel:

Bárány (19%), kukorica, szárított szárnyasfehérje, kukoricaglutén-liszt, rizs (8%), állati eredetű zsiradék, kukoricadara, szárított cukorrépa-apríték, hidrolizátum, szárított lazacfehérje, tojáspor, ásványi anyagok, búza, halolaj.

Analitikai összetevők:

Fehérje

28,0 %

Zsírtartalom

18,0 %

Nyershamu

7,0 %

Nyersrost

2,0 %

Fajtaösszesítő:

Afgán agár, Aidi, Argentín Mastiff, Beauceron, Belga juhászkutya, Bergamiai juhászkutya, Blanc Suisse-i juhászkutya, Fekete Terrier, Borzoi, Flandriai pásztorkutya, Boxer, Briard, Dalmata, Skót szarvasagár, Doberman, Angol Pointer, Angol/Gordon/Ír Szetter, Francia Pointer, Galgo Español    , Német Pointer, Német juhászkutya, Óriás Schnauzer, Dán dog, Angol agár, Ibizai, Ír farkaskutya, Olasz vizsla, Italian griffon, Óangol juhászkutya, Owtcharka, Magyar/Lengyel agár, Afrikai oroszlánkutya, Saarloos-i farkaskutya, Perzsa agár, Sloughi, Weimari vizsla

Etetési útmutató:

A javasolt napi mennyiséget igazítsa az időjárási viszonyokhoz (pl. a szabadban, hideg időben a kutyának több energiára van szüksége), valamint kutyája aktivitási szintjét és kondícióját is vegye figyelembe. Tiszta, friss vizet mindig biztosítson kutyájának. A kutyatápot tárolja szobahőmérsékleten, illetve száraz, tiszta helyen.