Platinum Puppy Chicken 1,5kg

Ár: 3 980 Ft
Mennyiség:
Leírás

Csirke hússal, kölyökkutyáknak - A kölyök- és fiatal kutyáknak speciális táplálkozási igényeik vannak. PLATINUM Puppy termékünk természetes és egészséges összeállításának köszönhetően biztosítja a könnyű emészthetőséget. Ezáltal a kiskutyák a kezdettől fogva kiválóan fejlődnek, és életerősek lesznek.

A Platinum kutyatápot Saját húslében párolták és kíméletesen szárították így a, 18 % maradék nedvességtartalmával a PLATINUM a szaftos száraz kutyatáp. Nemcsak hús illata van – de hús íze is. Kutyája el lesz ragadtatva.

Tálalja a PLATINUM Puppy Chicken száraztápot kutyájának szárazon vagy kevés vízzel puhítva. Ne áztassa és adja oda rövid időn belül. Ne felejtsen el kutyájának friss vizet biztosítani az étkezéshez és általában.

A PLATINUM Puppy Chicken kutyatáp mentes a nemkívánatos adalékanyagoktól, melyek megterhelik a szervezetüket. Számos tenyésztő ajánlásával.

- A PLATINUM Puppy Chicken csak prémium minőségű alapanyagokat tartalmaz, melyek emberi fogyasztásra is alkalmasak:

  • Legalább 73 % baromfihús, friss, egész szeletekből

  • Rizs, mint a szénhidrát tartalom kiváló minőségű forrása

  • Hidegen sajtolt olajok és a friss húsban lévő zsírok az optimális zsíregyensúlyért

  • K1 vitamin

A PLATINUM Puppy teljes értékű táp kiváló minőségű. Alapvetően az ajánlott ételmennyiség alacsonyabb értékének megfelelő adaggal lássa el kutyáját. Csak abban az esetben adjon többet, ha láthatóan nem elég neki.