Pedigree Junior Alutasakos Kutyatáp Csirkehússal és Rizzsel Aszpikban 100g

Gyártó: Pedigree
Ár: 175 Ft
Mennyiség:
Leírás

Kölyök Kutyáknak - Az örökmozgó apróságok számára különösen fontos az egészséges táplálkozás. A Pedigree Junior alutasakos eledeleinek összetevőit nagy gonddal válogattuk, hogy minden meglegyen benne, amire a villámgyors növekedés közben kis kedvence szervezetének szüksége lehet.

A Pedigree Junior eledelei a legjobb választás egy növekedésben évő kutyának, hiszen minden olyan anyagot tartalmaznak, amik szükségesek az állat fejlődéséhez. A Pedigree termékek fehérje-, vitamin-, ásványi anyag- és energiatartalma mind a picik szükségleteihez lettek kialakítva.

  • A kölyköket csak a kifejezetten nekik való eledellel etessük, ne adjunk nekik ételmaradékot!

  • Ne etesse túl a kutyát! A túlsúly a legfőbb okozója a csont- és ízületi betegségeknek!

  • Soha ne adjon a picinek nyers húst!

  • A legtöbb kutya nem tudja megemészteni a tejben lévő laktózt, így előfordul, hogy a tejtől hasmenésük lesz.

A Pedigree minden termékét, akár jutalomfalatról, akár teljes értékű száraz, konzerv vagy alutasakos eledelről legyen szó, úgy készítjük, hogy a kutyák minden szükségletét maradéktalanul kielégítsék. A Pedigree konzerves eledelek már évek óta azt nyújtják amit elvárnak tőle.

Mindennek az alapja a szükségletek megértése. A Pedigree eledelt az állatélelmezés és -gondozás területén világszerte vezető szerepet betöltő Waltham Kisállat-táplálkozási Kutatóközpont tudományos kutatásainak alapján, állatorvosokkal szorosan együttműködve fejlesztettük ki.

A Pedigree termékek a lehető legnagyobb odafigyeléssel, válogatott alapanyagokból készülnek, figyelembe véve a kutyák korát, méretét, aktivitási szintjét és ebből adódó eltérő szükségleteit. A Pedigree termékei között megtalálhatóak a száraz, konzerv és alutasakos eledelek, valamint a jutalomfalatok széles választéka is.