Orijen Regional Red Freeze Dried (Fagyasztva Szárított) Jutalomfalat Kutyáknak 100g (110 db)

Gyártó: Orijen
Ár: 2 750 Ft
Mennyiség:
Leírás

Finom szövésű és csábítóan vörös színű húsokból készült a jutalomfalat. az ízletes húsokat és belsőségeket naponta frissen szállítjuk a gyárba a környék tenyésztőitől.

A freeze-dried technológiának köszönhetően a feldolgozás után a húsokban és belsőségekben található értékes tápanyagok szinte sértetlenek maradnak, megőrizve magas biológiai értéküket. az orijen jutalomfalatok valódi alternatívát jelentenek a nyers hússal szemben.

Az Orijen Jutalomfalat bármikor adható, törje kisebb darabokra mielőtt kedveskedne a kutyának. Folyamatosan biztosítson friss ivóvizet az állat számára.

Az Orijen Red Jutalomfalat kiegészítő táplálékként használható a teljes értékű száraz eledel mellett.

A ragadozó kutyának sokféle húsra van szüksége nagy mennyiségben. Ezt a tápanyagszükségletet az ORIJEN RED jutalomfalat tökéletesen kielégíti, mivel 100 %-ban vörös húsokból készült. A bárányhús, a marhahús a vaddisznóhús és a különféle májak naponta FRISSEN érkeznek.

- HÚSBAN ÉS FEHÉRJÉKBEN GAZDAG - A 100 %-ban húsból készült ORIJEN RED jutalomfalat 50 % fehérjét tartalmaz, amely jól tükrözi a természetes étrend arányait és a kutya biológiai szükségleteit.

- ZÉRÓ GLIKÉMIÁS TERHELÉS - A természetben élő ragadozók nagyon kevés szénhidrátot fogyasztanak, ezért nem tartalmaz az ORIJEN jutalomfalat emészthető szénhidrátot. Csak tisztán húst és belsőségeket!

A biológiai szükségleteknek megfelelő ORIJEN freeze dry eljárással készült. A technológiának köszönhetően az értékes tápanyagokat és az ellenállhatatlan ízanyagokat bezárjuk a húsokba és a belsőségekbe, a kutya imádni fogja!

Az ORIJEN RED kevesebb mint 5 kilokalóriát tartalmaz jutalomfalatonként. Az energia 45 százaléka fehérjékből, 55 százaléka zsírokból származik. A termékben elhanyagolható mennyiségben található emészthető szénhidrát, ezért a glikémiás terhelése közel nulla.