Orijen Original Freeze Dried (Fagyasztva szárított) Jutalomfalat Kutyáknak 56,7g (45 db)

Gyártó: Orijen
Ár: 1 650 Ft
Mennyiség:
Leírás

Az Orijen Original jutalomfalat a különféle húsok tökéletes összhangja. a prérifarmokon szabad tartású körülmények között tartott csirke és pulyka, továbbá a csendes-óceánból fogott lepényhal biztosítja a tápláló fehérjéket és zsírokat.

A freeze-dried technológiának köszönhetően a feldolgozás után a húsokban és belsőségekben található értékes tápanyagok szinte sértetlenek maradnak, megőrizve magas biológiai értéküket. az orijen jutalomfalatok valódi alternatívát jelentenek a nyers hússal szemben.

Az Orijen Jutalomfalat bármikor adható, törje kisebb darabokra mielőtt kedveskedne a kutyának. Folyamatosan biztosítson friss ivóvizet az állat számára.

Az Orijen Red Jutalomfalat kiegészítő táplálékként használható a teljes értékű száraz eledel mellett.

A 100 %-ban húsból készült ORIJEN RED jutalomfalat 50 % fehérjét tartalmaz, amely jól tükrözi a természetes étrend arányait és a kutya biológiai szükségleteit.

- ZÉRÓ GLIKÉMIÁS TERHELÉS - A természetben élő ragadozók nagyon kevés szénhidrátot fogyasztanak, ezért nem tartalmaz az ORIJEN jutalomfalat emészthető szénhidrátot. Csak tisztán húst és belsőségeket!

Az összes kutyafajta ragadozó. A tápanyagszükségletüket a különféle húsokban gazdag étrend elégíti ki megfelelően. Ezért készült az ORIJEN ORIGINAL jutalomfalat 100 %-ban húsból és májból. A kutya az egész prédát elfogyasztotta, ezért a belsőségek kihagyhatatlanok egy teljes értékű táplálékból.

Az ORIJEN RED kevesebb mint 5 kilokalóriát tartalmaz jutalomfalatonként. Az energia 45 százaléka fehérjékből, 55 százaléka zsírokból származik. A termékben elhanyagolható mennyiségben található emészthető szénhidrát, ezért a glikémiás terhelése közel nulla.

A húsalapanyagokat nem főzzük vagy szárítjuk magas hőmérsékleten. A kifinomult freeze-dried technológiának köszönhetően az értékes tápanyagok kevésbé sérülnek, a húsok és a belsőségek megőrzik ízletességüket. Garantáljuk, a kutya imádni fogja ezt a jutalomfalatot!