Orijen Freeze Dried (Fagyasztva Szárított) Rancson Nevelt Bárány Jutalomfalat Kutyáknak 100g (120 db)

Gyártó: Orijen
Ár: 2 650 Ft
Mennyiség:
Leírás

A porhanyós és különleges ízharmóniával rendelkező bárányhúst Alberta tartomány rancsain állítják elő helyi farmerek. a friss bárányhús naponta érkezik tartósítószer-mentesen, és azonnal feldolgozásra kerül.

A freeze-dried technológiának köszönhetően a feldolgozás után a húsokban és belsőségekben található értékes tápanyagok szinte sértetlenek maradnak, megőrizve magas biológiai értéküket. az orijen jutalomfalatok valódi alternatívát jelentenek a nyers hússal szemben.

Az Orijen Jutalomfalat bármikor adható, törje kisebb darabokra mielőtt kedveskedne a kutyának. Folyamatosan biztosítson friss ivóvizet az állat számára.

Az Orijen Bárány Jutalomfalat kiegészítő táplálékként használható a teljes értékű száraz eledel mellett.

A biológiai szükségleteknek megfelelő ORIJEN jutalomfalat kizárólag bárányhúst és belsőségeket tartalmaz. Az egyféle forrásból származó húsok nem okoznak problémát a táplálás során, még allergiagyanú esetén sem. A termék 100 %- ban húsból készült, nincs benne emészthető szénhidrát, ezért nagyon egészséges módja a jutalmazásnak.

- HÚSBAN ÉS FEHÉRJÉKBEN GAZDAG - A 100 %-ban húsból készült ORIJEN BÁRÁNY jutalomfalat 48 % fehérjét tartalmaz, amely jól tükrözi a természetes étrend arányait és a kutya biológiai szükségleteit.

- ZÉRÓ GLIKÉMIÁS TERHELÉS - A természetben élő ragadozók nagyon kevés szénhidrátot fogyasztanak, ezért nem tartalmaz az ORIJEN jutalomfalat emészthető szénhidrátot. Csak tisztán húst és belsőségeket!

A gyártás során nem éri hőhatás a húsalapanyagokat, továbbá mesterséges tartósítószereket sem használnak, ennek köszönhetően az értékes tápanyagok sértetlenek maradnak és megőrzik természetes ízletességüket. Garantáljuk, a kutya imádni fogja!

Az ORIJEN LAMB kevesebb mint 5 kilokalóriát tartalmaz jutalomfalatonként. Az energia 45 százaléka fehérjékből, 55 százaléka zsírokból származik. A termékben elhanyagolható mennyiségben található emészthető szénhidrát, ezért a glikémiás terhelése közel nulla.