Orijen Freeze Dried (Fagyasztva Szárított) Fekete Angus Marha Jutalomfalat Kutyáknak 56,7g (60 db)

Gyártó: Orijen
Ár: 1 750 Ft
Mennyiség:
Leírás

A hatalmas rancsokon a fekete angus marhák szabadon legelésznek a kék ég alatt, nincs növekedési hormon vagy antibiotikum. a stresszmentes állatok vörös húsa tápláló és kellemes marhaízű, továbbá naponta frissen érkezik.

A freeze-dried technológiának köszönhetően a feldolgozás után a húsokban és belsőségekben található értékes tápanyagok szinte sértetlenek maradnak, megőrizve magas biológiai értéküket. az orijen jutalomfalatok valódi alternatívát jelentenek a nyers hússal szemben.

Az Orijen Jutalomfalat bármikor adható, törje kisebb darabokra mielőtt kedveskedne a kutyának. Folyamatosan biztosítson friss ivóvizet az állat számára.

Az Orijen Black Angus Beef Jutalomfalat kiegészítő táplálékként használható a teljes értékű száraz eledel mellett.

Az ORIJEN jutalomfalat megfelel egy ragadozó biológiai szükségleteinek, mivel nem tartalmaz mást csak húst és belsőségeket, nincs olyan összetevő, amely az Angus marhahús jellegzetes ízharmóniáját megzavarhatná. Elfogyasztása után a vércukor szintjét sem módosítja kedvezőtlenül.

- HÚSBAN ÉS FEHÉRJÉKBEN GAZDAG - A 100 %-ban húsból készült ORIJEN ANGUS BEEF jutalomfalat 35 % fehérjét tartalmaz, amely jól tükrözi a természetes étrend arányait és a kutya biológiai szükségleteit.

- ZÉRÓ GLIKÉMIÁS TERHELÉS - A természetben élő ragadozók nagyon kevés szénhidrátot fogyasztanak, ezért nem tartalmaz az ORIJEN jutalomfalat emészthető szénhidrátot. Csak tisztán húst és belsőségeket!

A hőkezelés és tartósítószerek használata nélkül készült ORIJEN ANGUS MARHA termék reális alternatívája a friss hússal történő etetésnek, hiszen a freeze dry eljárásnak köszönhetően az értékes tápanyagok integritása kevésbé sérül.

Az ORIJEN FEKETE ANGUS MARHA kevesebb mint 6 kilokalóriát tartalmaz jutalomfalatonként. Az energia 45 százaléka fehérjékből, 55 százaléka zsírokból származik. A termékben elhanyagolható mennyiségben található emészthető szénhidrát, ezért a glikémiás terhelése közel nulla.