Orijen Free Range Bison Freeze Dried (Fagyasztva Szárított Szabadon Tartott Bölény) Jutalomfalat Kutyáknak 56,7g (45 db)

Gyártó: Orijen
Ár: 1 850 Ft
Mennyiség:
Leírás

A bölényhús tápanyag dús és ízletes, igazi különlegesség. Az állatokat hatalmas rancsokon tenyésztik rideg tartású körülmények között. A bölényhús, a bölénymáj-és bendő frissen érkezik.

A freeze-dried technológiának köszönhetően a feldolgozás után a húsokban és belsőségekben található értékes tápanyagok szinte sértetlenek maradnak, megőrizve magas biológiai értéküket. az orijen jutalomfalatok valódi alternatívát jelentenek a nyers hússal szemben.

Az Orijen Jutalomfalat bármikor adható, törje kisebb darabokra mielőtt kedveskedne a kutyának. Folyamatosan biztosítson friss ivóvizet az állat számára.

Az Orijen Bölény Jutalomfalat kiegészítő táplálékként használható a teljes értékű száraz eledel mellett.

Kizárólag a bölény legértékesebb részeit használtuk fel, az ORIJEN BÖLÉNY jutalomfalat 100 %-ban húsból, májból és bendőből készült. Nincsenek nehezen emészthető összetevők, ezért a termék tökéletes jutalmazásra és táplálásra is egyaránt.

- HÚSBAN ÉS FEHÉRJÉKBEN GAZDAG - A 100 %-ban húsból készült ORIJEN BÖLÉNY jutalomfalat 40 % fehérjét tartalmaz, amely jól tükrözi a természetes étrend arányait és a kutya biológiai szükségleteit.

- ZÉRÓ GLIKÉMIÁS TERHELÉS - A természetben élő ragadozók nagyon kevés szénhidrátot fogyasztanak, ezért nem tartalmaz az ORIJEN jutalomfalat emészthető szénhidrátot. Csak tisztán húst és belsőségeket!

Az alapanyagok minősége és a feldolgozás is megfelel a biológiai szükségleteknek. A saját freeze dry konyhánkban gyorsan befagyasszuk az értékes táp-és ízanyagokat húsokba, és ezután távolítjuk el a vizet, megőrizve a friss húsok és belsőségek kedvező tulajdonságait.

Az ORIJEN BÖLÉNY kevesebb mint 7 kilokalóriát tartalmaz jutalomfalatonként. Az energia 45 százaléka fehérjékből, 55 százaléka zsírokból származik. A termékben elhanyagolható mennyiségben található emészthető szénhidrát, ezért a glikémiás terhelése közel nulla.