Kong Senior Kutyajáték M

Gyártó: Kong
Ár: 3 750 Ft
Mennyiség:
Leírás

Idősebb kutyáknak - A KONG Senior a KONG gyengéd és mégis tartós Senior alapanyagából készült idősebb kutyák számára. Ha Easy Treat vagy Snacks csemegékkel tölti meg, a kutyája olyan játékot rágcsálhat, amely tökélete idősödő fogainak és állkapcsának.

A Kong Senior kutyajáték, megtölthető jutalomfalattal, így garantáltan kutyája kedvence lesz. A Kong Classic kutyajátékot labdának is lehet használni. A Kong Senior kutyajáték, kiváló kereső kutyák kiképzésére, mivel megtölthető a keresni kívánt anyaggal, így kutyánkat kölyök korában sokkal könnyebb hozzászoktatni bizonyos szagokhoz (pl: szarvasgomba).

  • Különleges KONG Senior gumiból készült

  • KONG Easy Treat és Snacks csemegékkel tömhető ki

  • Ismét felkelti kutyájában az érdeklődést a játék és a mozgás iránt

  • Az állatorvosok, kutyaoktatók és kutyakedvelők a világ minden részén ajánlják

  • Az Egyesült Államokban készült

  • Háromféle méretben kapható: kicsi, közepes, nagy

A kutyák mindig megtalálják a módját, hogy jól érezzék magukat. A KONG játékok pedig Önnek és kedvencének egyaránt több szórakozást kínálnak, mint bármelyik más játék a világon. A természetes KONG gumiból készült klasszikus KONG játékok mellett ez az, amiért a világ minden táján jól ismert a KONG márka.

A KONG a legkülönfélébb alakban és méretben kínál játékokat. Célunk az egészséges játékra való ösztönzés – és igyekszünk mindig valami egészen újat nyújtani. Munkatársaink azon dolgoznak, hogy a KONG kielégítse kedvence minden igényét, így a KONG a legjobb választás!

A gumiból készült KONG rágójátékok minden rágási stílushoz kínálnak különféle opciókat. A kutyák szeretik a csemegéket, és hajlandóak küzdeni megszerzésükért. Sok KONG játék a csemegekiadás sokoldalúságát is nyújtja, amelynek révén a játszási és a étkezési idő meghosszabbítható.

Ha a KONG Classic játékokat vagy a KONG Wobbler játékot csemegékkel tömi ki, az étkezés is sokkal szórakoztatóbb lesz. A KONG játékok könnyen tisztán tarthatók és mosogatógépben is biztonságosan moshatók.