Kong Extreme Flyer Kutyajáték

Gyártó: Kong
Ár: 4 150 Ft
Mennyiség:
Leírás

A KONG Extreme Flyer a legtartósabb Extreme gumiból készült, hogy még a legmozgékonyabb kutyák szigorú igényeinek is megfeleljen. Az Extreme Flyer tökéletes megoldás az aktív kutyák számára, mivel elég rugalmas ahhoz, hogy meghajlítva egyszerűen lehessen hordozni, viszont elég merev is egyben, hogy jól szálljon a levegőben.

  • Rendkívül tartós KONG Extreme gumiból készült

  • Tökéletes frizbi a visszahozós játékokhoz

  • Kíméletes a kutya fogaival és fogínyével szemben

  • Rágójátékként nem használható

  • Az Egyesült Államokban készült

  • Egyféle méretben kapható: nagy

A kutyák mindig megtalálják a módját, hogy jól érezzék magukat. A KONG játékok pedig Önnek és kedvencének egyaránt több szórakozást kínálnak, mint bármelyik más játék a világon. A természetes KONG gumiból készült klasszikus KONG játékok mellett ez az, amiért a világ minden táján jól ismert a KONG márka.

A KONG a legkülönfélébb alakban és méretben kínál játékokat. Célunk az egészséges játékra való ösztönzés – és igyekszünk mindig valami egészen újat nyújtani. Munkatársaink azon dolgoznak, hogy a KONG kielégítse kedvence minden igényét, így a KONG a legjobb választás!

A gumiból készült KONG rágójátékok minden rágási stílushoz kínálnak különféle opciókat. A kutyák szeretik a csemegéket, és hajlandóak küzdeni megszerzésükért. Sok KONG játék a csemegekiadás sokoldalúságát is nyújtja, amelynek révén a játszási és a étkezési idő meghosszabbítható.

Ha a KONG Classic játékokat vagy a KONG Wobbler játékot csemegékkel tömi ki, az étkezés is sokkal szórakoztatóbb lesz. A KONG játékok könnyen tisztán tarthatók és mosogatógépben is biztonságosan moshatók.