Kong Bounzer Kutyajáték M

Gyártó: Kong
Ár: 2 950 Ft
Mennyiség:
Leírás

A kutyák odalesznek az új KONG Bounzer-ért! A klasszikus KONG formára tervezett pattogós gumi összepréselődik, amikor a kutya elkapja, a kiszoruló levegő pedig játékra serkenti kedvencünket. Majd azon nyomban visszaugrik eredeti formájára.

A felső fogantyú még egyszerűbbé teszi a dobálást. A kutyák boldogan pattogtatják, gurítgatják ezeket a túlméretezett, KONG formájú játékokat!

  • Tökéletes játékszer a visszahozós és cibálós játékokhoz

  • Könnyű, rugalmas anyagból készült

  • Háromféle méretben kapható: közepes, nagy és nagyon nagy

A kutyák mindig megtalálják a módját, hogy jól érezzék magukat. A KONG játékok pedig Önnek és kedvencének egyaránt több szórakozást kínálnak, mint bármelyik más játék a világon. A természetes KONG gumiból készült klasszikus KONG játékok mellett ez az, amiért a világ minden táján jól ismert a KONG márka.

A KONG a legkülönfélébb alakban és méretben kínál játékokat. Célunk az egészséges játékra való ösztönzés – és igyekszünk mindig valami egészen újat nyújtani. Munkatársaink azon dolgoznak, hogy a KONG kielégítse kedvence minden igényét, így a KONG a legjobb választás!

A gumiból készült KONG rágójátékok minden rágási stílushoz kínálnak különféle opciókat. A kutyák szeretik a csemegéket, és hajlandóak küzdeni megszerzésükért. Sok KONG játék a csemegekiadás sokoldalúságát is nyújtja, amelynek révén a játszási és a étkezési idő meghosszabbítható.

Ha a KONG Classic játékokat vagy a KONG Wobbler játékot csemegékkel tömi ki, az étkezés is sokkal szórakoztatóbb lesz. A KONG játékok könnyen tisztán tarthatók és mosogatógépben is biztonságosan moshatók.