Brit Premium Sport Kutyatáp 3kg

Gyártó: Brit
Ár: 3 750 Ft
Mennyiség:
Leírás

A magas energia szükségletet igénylő kutyák számára. Tipikus felhasználhatósága az alábbi kutyafajták számára: szánvontató kutyák, vadászkutyák, dolgozó kutyák és a vadat űző kutyák. Alkalmazható szintén a lábadozó kutyáknak is.

A Brit Premium Sport Kutyatáp tápanyag összetétele igazodik a közepes kutyák igényeihez. A Brit Premium Sport Kutyatáp tápanyag összetétele a minőségi alapanyagoknak köszönhetően könnyen emészthető.

- IZOMZAT OPTIMÁLIS FEJLESZTÉSE - Nagyon jól emészthető fehérjékkel dúsított

- MAGAS TÁPENERGIA - Az energiaigényes táplálás érdekében

- EGÉSZSÉGES CSONTVÁZ - Kalcium és foszfor optimális aránya biztosítja a csontok egészséges fejlődését

- EGYENSÚLYOZOTT FEJLŐDÉS - Állati eredetű fehérjékkel dúsított száraztáp biztosítja az egyenletes fejlődést

- EGÉSZSÉGES ÍZÜLETEK - Glukózamin és kondroitin támogatja az ízületeket

- HATÉKONY IMMUNITÁS - A prebiotikumok nagyban támogatják a megfelelő immunrendszer működését

A dolgozó kutyák számára nagyon fontos, hogy jól betaníthatók legyenek, éppen ezért fontos  szintén az omega 3 és 6 telítetlen zsírsavak aránya, mivel ezek támogatják az agy fejlődését és működését. Ezek a zsírsavak egyúttal elősegítik a szervezet védőgátjaként működő bőr és a szőrzet fokozottan javított minőségét, és egyúttal felgyorsítják a munkára használt kutya sebesüléseinek a gyógyulását is.

Tekintettel a  magasfokú fizikai terhelésre, a dolgozó kutyák igényesebbek az immunrendszer fejlődését és működését támogató hatékony antioxidánsok tartalmára. Az elhízásra hajlamos közepes testű kutyák megkövetelik az eledel optimális  energia tartalmát is.