Brit Premium Junior Small Breed Kutyatáp 3kg

Gyártó: Brit
Ár: 3 850 Ft
Mennyiség:
Leírás

Kistestű fajtáknak és kölykeinek- Alkalmas szintén a vemhes és szoptató nősténykutyák számára. A kistestű kutyafajták emésztőrendszere korlátozott, de a viszonylagos tápanyag szükségletük nagyon igényes.

A kistestű kutyafajták számára előállított eledelek tápösszetevőinek (fehérjéknek és energiahordozóknak) itt magas koncentrációban, illetve minél jobb emészthetőséggel kell jelen lenni. Ezek a kutyafajták egyúttal nagyon válogatósak is, és ezért a kutyatápnak a kiváló ízzel is rendelkeznie kell.

- EGYENSÚLYOZOTT FEJLŐDÉS - Állati eredetű fehérjékkel dúsított

- ÉLETKEDV - Vitaminok és organikus mikroelemek

- OPTIMÁLIS FORMA - Kisméretű szemcsék

- KIVÁLÓ EMÉSZTHETŐSÉG - Nagyon jól emészthető fehérjék

AZ EGÉSZSÉG ÉS ÉLETKEDV ÉRDEKÉBEN

  • Magas 40-45% friss csirkehús tartalom

  • A kutyatáp ízét és emészthetőségét támogató gyógynövény és gyümölcs kivonatok

  • Vitaminokkal, ásványi anyagokkal  és organikus mikroelemekkel  dúsítva

  • Tartalmazza az immunrendszert és a tápcserét támogató prebiotikumokat

  • Nem tartalmaz szóját, vegyi készítményeket és tartósító szereket

A kistestű kutyafajták szintén nagyon megigénylik a hatékony antioxidánsokat is, amelyek kedvezően befolyásolják az  immunitást és támogatják a kistestű kutyák minél hosszabb élettartamát is. A kistestű kutyafajták számára fontos az omega 3 és 6 telítetlen zsírsavak  optimális tartalma is, amelyek jótékonyan befolyásolják az agy működését és támogatják az idegrendszer megbízhatóságát is, ami az életkedv és a  temperamentum kialakításában döntő szerepet játszik.

A kutya és az ember viszonyát elsősorban a természetes vonzódás és a kölcsönös együttlét szükséglete jellemzi. Az egyes adott képességek kifejlesztése céljára irányult kutyafajták fokozatos nemesítése következtében az utolsó évszázadban az egyes fajták között nagy eltérőségek jöttek létre. Jelenleg legalább 400 kutyafajta létezik, amely tíz csoportba van beosztva.

Az egyes fajokat megkülönböztető alapvető paraméterek a kutyák arculata és testsúlya. Minden egyes kutya tápszükségletének a meghatározása szempontjából szintén a testsúly az elsőrendű kritérium.