Brit Premium Bárány és Rizs Kutyatáp 3kg

Gyártó: Brit
Ár: 3 950 Ft
Mennyiség:
Leírás

Kölyök és Felnőtt Kutyáknak - Allergiás és az emésztési bántalmakban szenvedő kutyáknak. Hatékonyan megelőzi a bőrbetegségeket is. Nem tartalmazza a tápokban általában jelenlevő allergént kiváltó gabonaféléket: búzát, kukoricát és szóját.

A Brit Premium Bárány és Rizs Kutyatáp tápanyag összetétele igazodik a közepes kutyák igényeihez. A Brit Premium Lamb&Rice Kutyatáp tápanyag összetétele a minőségi alapanyagoknak köszönhetően könnyen emészthető.

- EGÉSZSÉGES CSONTVÁZ - Kalcium és foszfor optimális aránya biztosítja a csontok egészséges fejlődését

- EGYENSÚLYOZOTT FEJLŐDÉS - Állati eredetű fehérjékkel dúsított száraztáp biztosítja az egyenletes fejlődést

- EGÉSZSÉGES ÍZÜLETEK - Glukózamin és kondroitin támogatja az ízületeket

- HATÉKONY IMMUNITÁS - A prebiotikumok nagyban támogatják a megfelelő immunrendszer működését

- EGÉSZSÉGES BŐR ÉS FÉNYES SZŐRZET - Omega-3 zsírsavban gazdag lazacolaj

A dolgozó kutyák számára nagyon fontos, hogy jól betaníthatók legyenek, éppen ezért fontos  szintén az omega 3 és 6 telítetlen zsírsavak aránya, mivel ezek támogatják az agy fejlődését és működését. Ezek a zsírsavak egyúttal elősegítik a szervezet védőgátjaként működő bőr és a szőrzet fokozottan javított minőségét, és egyúttal felgyorsítják a munkára használt kutya sebesüléseinek a gyógyulását is.

Tekintettel a  magasfokú fizikai terhelésre, a dolgozó kutyák igényesebbek az immunrendszer fejlődését és működését támogató hatékony antioxidánsok tartalmára. Az elhízásra hajlamos közepes testű kutyák megkövetelik az eledel optimális  energia tartalmát is.