Brit Premium Adult Small Breed Kutyatáp 1kg

Gyártó: Brit
Ár: 1 850 Ft
Mennyiség:
Leírás

Felnőtt Kis Testű Kutyáknak – Ideális Kist testű fajták számára, a Brit Premium Adult Small Breed kutyatápot kimondottan kis testűeknek fejlesztették ki.

A kistestű kutyafajták számára előállított eledelek tápösszetevőinek (fehérjéknek és energiahordozóknak) itt magas koncentrációban, illetve minél jobb emészthetőséggel kell jelen lenni. Ezek a kutyafajták egyúttal nagyon válogatósak is, és ezért a kutyatápnak a kiváló ízzel is rendelkeznie kell.

- OPTIMÁLIS FORMA - kisméretű szemcsék

- KIVÁLÓ EMÉSZTHETŐSÉG - Nagyon jól emészthető fehérjék

- EGÉSZSÉGES BŐR ÉS FÉNYES SZŐRZET - omega-3 zsírsavban gazdag lazacolaj

- ÉLETKEDV - vitaminok és organikus mikroelemek

AZ EGÉSZSÉG ÉS ÉLETKEDV ÉRDEKÉBEN

  • Magas 40-45% friss csirkehús tartalom

  • A kutyatáp ízét és emészthetőségét támogató gyógynövény és gyümölcs kivonatok

  • Vitaminokkal, ásványi anyagokkal  és organikus mikroelemekkel  dúsítva

  • Tartalmazza az immunrendszert és a tápcserét támogató prebiotikumokat

  • Nem tartalmaz szóját, vegyi készítményeket és tartósító szereket

A kistestű kutyafajták szintén nagyon megigénylik a hatékony antioxidánsokat is, amelyek kedvezően befolyásolják az  immunitást és támogatják a kistestű kutyák minél hosszabb élettartamát is. A kistestű kutyafajták számára fontos az omega 3 és 6 telítetlen zsírsavak  optimális tartalma is, amelyek jótékonyan befolyásolják az agy működését és támogatják az idegrendszer megbízhatóságát is, ami az életkedv és a  temperamentum kialakításában döntő szerepet játszik.

A kutya és az ember viszonyát elsősorban a természetes vonzódás és a kölcsönös együttlét szükséglete jellemzi. Az egyes adott képességek kifejlesztése céljára irányult kutyafajták fokozatos