Brit Premium Adult Large Breed Kutyatáp 3kg

Gyártó: Brit
Ár: 3 550 Ft
Mennyiség:
Leírás

Felnőtt Nagy Testű Kutyáknak - A Brit Premium Adult Large Breed Kutyatáp tápanyag összetétele igazodik a közepes kutyák igényeihez. A Brit Premium Adult Large Kutyatáp tápanyag összetétele a minőségi fehérjéknek köszönhetően könnyen emészthető.

A nagytestű kutyák növekedési időtartama hosszabb, és ez akár két évig is eltarthat. A harmadik hónap befejezéséig megkövetelik a nagyobb  fehérje és tápenergia szükségletet, majd a felnőtt kor  eléréséig az energia bevitelezése valamivel alacsonyabb szintű is lehet. Az izomzat és a  szilárd csontváz fejlődése érdekében  a nagytestű kutyák igényelik a magas minőségű fehérjéket.

- EGÉSZSÉGES ÍZÜLETEK - Glukózamin és kondroitin támogatja az ízületeket

- KIVÁLÓ EMÉSZTHETŐSÉG - Nagyon jól emészthető fehérjék

- EGÉSZSÉGES SZÍV - Omega 3 telítetlen zsírsavval és natúr antioxidánsokkal dúsítva

Ezek a kutyafajták megkövetelik, hogy a helyes fejlődés, egészséges ízületek érdekében az eledelük tartalmazza  a hatékony antioxidánsokat  és kondroprotektív szereket. A nagytestű kutyáknál az emésztési rendszer gyakran nagyon érzékeny.  Ezért szükségszerű a kutyatápban levő prebiotikumok  megfelelő tartalma, amelyek javítják a bélrendszeri mikroflórát,  és így serkentik szintén az emésztőrendszer helyes működését.