Brit Care Senior All Breed Hypoallergén Kutyatáp 1kg

Gyártó: Brit
Ár: 1 950 Ft
Mennyiség:
Leírás

Idős kutyáknak - Kiegyensúlyozott, magas emészthetőségű szuper prémium eledel, speciális összetevői megfelelnek az idős kutyák igényeinek.

A táp gazdag E vitaminban és Szelénben lassítva a sejtek öregedését, redukálja az elhízás lehetőségét, minimalizálja a lehetséges emésztési problémákat és segít megvédeni az egész szervezet egészségét.

A Brit Care egy 100 % -ban hipo-allergén szuper-prémium termékcsalád. A bárány nagyon ízletes és könnyen emészthető fehérjeforrás. A báránynak a szárnyasokhoz képest jobb az aminosav jellemzője, így könnyebben emészthető a kutyák számára.

A lazac különösen könnyen emészthető fehérjeforrás és optimális arányban tartalmaz Omega-3 valamint Omega-6 zsírsavakat. A lazacból készült ételek megvédik az érrendszert az érelmeszesedés kialakulásával szemben.

A burgonyát (a jobb emészthetőség kedvéért különleges technológiával készítik) a leghatékonyabb szénhidrátforrásnak tartják és szintén határozottan hipo-allergén összetevő. A lazac és a burgonya kombinációja hatékony az olyan ételallergiák kezelésében, mint a bőrgyulladás (gyulladt bőr foltok) és cukorbeteg kutyák számára ajánlott.

A Brit olyan szuper-prémium kutyaeledelt fejlesztett ki, amely sikeresen megvédi a szervezetet a környezet negatív hatásaitól. A Brit Care kizárólag olyan hipo-allergén és könnyen emészthető hozzávalókból készül, mint a bárány, lazac, rizs és burgonya.

A gondosan összeválogatott hozzávalók garantálják az étel magas fokú megemésztését és gátolják az allergiás reakciók, valamint étel intolerancia kialakulását a szervezetben.

A Brit Care tápeledelek olyan funkcionális alkotórészeket tartalmaznak, amelyek elősegítik az immunitást, javítják a szervezet egészségét és kizárják a komoly betegségek kialakulását.

- AZ IDEGRENDSZER HELYES MŰKÖDÉSE, ÖREGEDÉS KÉSLELTETÉSE - Az E vitamin és a kolin klorid kombináliója lehetővé teszi az idegrendszer helyes működését és megvédi a sejt membránt a szabad gyököktől.

- ÉRRENDSZER VÉDELEM - A kiegyensúlyozott arány az omega-3 és omega-6 zsírsavak között és a réz (chelated réz) tartalom megvédi az érrendszert a koleszterin rombolásától.

- IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁS & EGÉSZSÉG MEGŐRZÉS - MOS (Mannán-Oligo szaharidok) karban tartja a belek egészségét, redukálja a kórokozókat a belekben.

- OPTIMÁLIS ARÁNY FEHÉRJÉK ÉS ZSÍROK KÖZÖTT - Proteks túlsúlyosság ellen nyújtja az energia fogyasztás optimumát

- A BELEK MIKROFLÓRÁJÁNAK VÉDELME - A frukto-oligoszaharidok tápanyagok a belek pozitív mikroflóráinak, és hozzájárul a belek egészségéhez.

A kutyákban az aminosavak és a fehérjék sajátos arányban találhatók.  A Brit Care ugyanezeket az aminosav összetevőket tartalmazza, amelyek szükségesek a megemésztett fehérjék megfelelő hasznosításához.  Cserében maximalizálja a lehetőséget arra, hogy a kutya testében a megemésztett aminosavakból a szövetek alakuljanak ki.