Acana Sertés & Pézsmatök Száraz Kutyatáp 340g

Gyártó: Acana
Ár: 1 950 Ft
Mennyiség:
Leírás

Kölyök-és felnőtt kutyák számára - Az Albertában tenyésztett sertésen kívül nem tartalmaz más állati fehérjét az ACANA PORK & BUTTERNUT SQUASH. A korlátozott összetételű termék kielégíti az érzékeny emésztőrendszerű kutya igényeit.

Az eledel friss csontozott sertéshús mellett, májat, vesét és porcokat is tartalmaz az Egész PrédaTM arányainak megfelelően, ezért jelentősen csökkenthető a gyártás során felhasznált mesterséges kiegészítők mennyisége; az ACANA szinte az összes tápanyagot természetes formájában tartalmazza. A válogatós és nehezen evő kutyák érdekében a tápszemcséket fagyasztva szárított sertésmájjal vadítottuk meg.

  • BÁRÁNYHÚS: tökéletes aminosavforrás, mesterséges aminosav kiegészítés nem szükséges.

  • BELSŐSÉGEK: az összes szükséges vitamint bőségesen tartalmazzák, ezért felesleges a szintetikus kiegészítés.

  • CSONT ÉS PORC: természetes forrásai az ásványi anyagoknak, a kondroitinnak és a glükózaminnak.

A pézsmatök, az úritök és számos gyógynövény - cikória-és gyömbérgyökér- frissen érkezik a Fraser-völgyből, bőséges étrendi rosttartalmuk elősegíti a hatékony emésztést és a széklet megfelelő állagát. A termék Kanada Alberta tartományában készül a díjnyertes konyhánkban. Az ACANA SERTÉS és PÉZSMATÖK tökéletes választás allergiagyanú esetén eliminációs-provokációs diétához is.

Ezért készítettük az ACANA Pork and Butternut Squash eledelt rengeteg sertésből, amely 25 %-a friss alapanyag, lemásolva az Anyatermészet által biztosított táplálék összetételét. A fehérjékben és zsírokban dús étrend tökéletesen illeszkedik a ragadozók emésztőrendszerének anatómiai felépítéséhez.

A sertéseket Alberta tartomány farmjain tenyésztették. A sertéshús, a sertésmáj és a sertésvese* frissen érkezik a gyárba, az Egész Préda táplálási koncepció arányainak megfelelően. A sertés felhasznált értékes részei bőségesek tápanyagokban, ezért lehetett radikálisan csökkenteni a gyártás során felhasznált szintetikus kiegészítők mennyiségét.

A ragadozó kutya biológiai szükségletét a húsalapú táplálék elégíti ki, hiszen a természetes étrendje sem tartalmaz döntően mást, csak húst. A sertéshúsos ACANA rendkívül ízletes, mivel minden egyes tápszemcsét fagyasztva szárított sertésmájjal vontunk be, ezért tökéletes választás a válogatós vagy a nehezen evő kutyák részére is!

- 50% GYÜMÖLCS ÉS ZÖLDSÉG - Az ACANA Sertés és Pézsmatök tele van gyümölcsökkel és zöldségekkel (50 %), melyek a táplálékdús prériföldekről és a napsütötte Okanagan-völgyből származnak

- PÉZSMATÖK - A pézsmatök bőségesen tartalmaz étrendi rostokat, amelyek jótékonyan befolyásolják az emésztés folyamatát, továbbá táplálják a bélflórát. Ami igazán hasznossá teszi a kabakos növényt, hogy a rosttartalma jelentős része vízben oldható. A vízben oldható étrendi rostok magukba szívják a vastagbélben található vizet, ezért a széklet állaga szilárdabb lesz.

- KEVÉS SZÉNHIDRÁT - Nemcsak azért különleges az ACANA Pork & Butternut Squash mert nem tartalmaz burgonyát, hanem az alacsony glikémiás szénhidrátforrásai miatt is. A lencse és a borsó glikémiás indexe nagyon alacsony, ezért a továbbfejlesztett ACANA glikémiás terhelése még kedvezőbb lett.

- ALACSONY GLIKÉMIÁS TERHELÉS - Az étrend glikémiás terhelését azaz a táplálék hogyan befolyásolja a szervezet inzulinháztartását - a benne található szénhidrátok mennyisége és minősége határozza meg. A szénhidrátok az emésztés során vércukorrá bomlanak le. A vérben keringő glükózmolekulák a hasnyálmirigy által termelt inzulinhormon segítségével alakulnak át energiává a sejtekben. A fel nem használt, felesleges vércukor a zsírsejtek méretét növeli, ezért okozhat elhízást a túl sok és könnyen felszívódó szénhidrátot tartalmazó táplálék. Annál alacsonyabb egy szárazeledel glikémiás terhelése, minél kevesebb és egészségesebb szénhidrátot tartalmaz; a táplálkozást követően a vércukor szintje normális marad és nem ingadozik jelentősen, ennek köszönhetően csökken az elhízás esélye, szinte elhanyagolható lesz az inzulinrezisztencia, későbbiekben a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának kockázata.

- FREEZE DRIED ÍZFOKOZÁS - Az ACANA minden egyes tápszemcséjét fagyasztva szárított sertésmájjal vontuk be, amely drámaian fokozza a termék ízletességét természetes módon, tökéletes megoldás a nehezen evő kutyusok számára.

- HALMENTES OMEGA 3 - A hagyományos egyfehérjés, vagy az ún. hipoallergén tápok, gyakran repce-vagy napraforgóolajat tartalmaznak, amelyekben a kutya szervezete számára nem jól hasznosítható Omega 3 zsírsavak vannak.

- AZ ACANA SERTÉS ÉS PÉZSMATÖK SZÁRAZ KUTYATÁP EBBEN IS MÁS! - A kutya számára a hosszú láncú Omega 3 zsírsavak (DHS és EPS) értékesek biológiailag, ezeket tudja a szervezete feldolgozni. A DHS és EPS hosszú láncú zsírsavak legjobb és eredeti forrásai a tengeri algák. Valójában a tengerekben és óceánokban élő növények termelik a kétféle Omega 3 zsírsavat, melyek a halak táplálkozása során halmozódnak fel a tengeri uszonyosok szervezetében. A DHS és EPS zsírsavak már nélkülözhetetlen részei egy korszerű tápláléknak; támogatják az immunrendszer működését, jó hatással vannak a szőrzetre és a bőrre, továbbá gyulladáscsökkentő hatásukat több száz vizsgálat bizonyította.

- HELYBEN TERMELT GYÓGYNÖVÉNYEK - A húsalapú étrendet az emésztőrendszert hűsítő és tápláló, az emésztést elősegítő gyógynövények teszik teljessé: a borsmentalevél, a citromfű, a cikória-és gyömbérgyökér a Brit Kolumbiában található Fraser-völgyben terem. A rengeteg jól hasznosuló ásványi anyagot tartalmazó moszat az Atlanti-óceán partjainál található tengeri farmokról származik.

- EGÉSZ PRÉDATM - A sertéshúsos ACANA az Egész PrédaTM táplálási filozófiának megfelelően lett összeállítva: a sertéshús-és zsír mellett belsőségeket és porcokat is tartalmaz, amelyek kizárólag egyetlen állati forrásból származnak. Így teljes értékű az étrend, mivel az összes szükséges tápanyagot természetes formában kapja meg a kutya, és csak a cinket kellet kipótolnunk.