Acana Puppy Junior Száraz Kutyatáp 6,8kg

Gyártó: Acana
Ár: 12 350 Ft
Mennyiség:
Leírás

Kölyök kutyáknak - Az összes fajta kölyök egy igazi ragadozó. Biológiai szükségletüket a fehérjékben és zsírokban gazdag étrend elégíti ki, amely kiegészül kisebb mennyiségű gyümölccsel, zöldséggel és gyógynövénnyel.

Ezért tartalmaz az ACANA PUPPY & JUNIOR helyi farmokról származó csirkehúst és tojást, Csendes-óceánból fogott lepényhalat (Vancouver-sziget), és a napos Okanagan-völgyben termelt gyümölcsöket és zöldségeket.

Az alapanyagok jelentős része a gyárba FRISSEN érkezik megőrizve tápanyagaikat és ízletességüket; a szállítás során nem történik fagyasztás és nem használnak tartósítószereket. A magas glikémiás indexű gabonák helyett (rizs, búza, kukorica), az ACANA alacsony glikémiás indexű szénhidrátforrásai a friss gyümölcsök és zöldségek, továbbá a párolt zab.

  • Szabadon tartott csirke – A szabadon tartott csirkék húsa naponta frissen érkezik.

  • Friss egész tojás – A tojás naponta frissen érkezik a gyárba.

  • Vadon fogott lepényhal – Naponta frissen érkezik az Észak Vancouver Pristine vizeiből

Az eledel vemhesség és a laktációs időszak alatt is teljesen kielégíti az állat tápanyagszükségleteit a  magas fehérje-és zsírtartalma miatt. A termék kizárólag a díjnyertes gyárban, Kanada Alberta tartományában készül. A gyártás során felhasznált alapanyagok minősége és összetétele garantálja a kölyök egészséges fejlődését.

Etesse a kölyköt naponta kétszer. Az állat testsúlyát folyamatosan ellenőrizze, és ha szükséges, módosítsa az előírt mennyiséget. Vemhesség: emelje az adagokat 25-50 százalékkal. Laktációs időszak: korlátlan táplálkozási lehetőséget kell biztosítani.

Friss ivóvíz biztosítása folyamatosan szükséges. Az állat által használt tálakat rendszeresen tisztítsa és fertőtlenítse! A kórokozók elszaporodása az evőeszközök felületén egészségügyi problémákat okozhat.

Az ACANA friss és természetes alapanyagokból készül, ezért a tápszemcsék alakja és színe eltérő lehet! Az etetendő eledel mennyisége függ az állat fajtájától, korától, aktivitásától és a környezettől.