Acana Bárány & Okanagan Alma Száraz Kutyatáp 340g

Gyártó: Acana
Ár: 1 950 Ft
Mennyiség:
Leírás

Felnőtt és kölyök kutyáknak - A rancson nevelt bárányon kívül más fehérjeforrást nem tartalmaz. Az ACANA LAMB & OKANAGAN APPLE száraz eledel kielégíti az érzékeny emésztőrendszerű vagy ételallergiás problémákkal küzdő kutya tápanyagszükségletét is.

Az Acana alma és bárány kutyatáp, a nyers új-zélandi bárányhús mellett, májat, bendőt és porcokat is tartalmaz az Egész PrédaTM arányainak megfelelően, ezért jelentősen csökkenthető a gyártás során felhasznált mesterséges kiegészítők mennyisége.

A bárányos ACANA szinte az összes tápanyagot természetes formájában tartalmazza. A válogatós és nehezen evő kutyák miatt a tápszemcséket fagyasztva szárított báránymájjal vadítottuk meg. Az alma, az úritök és számos gyógynövény - cikória-és gyömbérgyökér- frissen érkezik a Fraser-völgyből, bőséges étrendi rosttartalmuk elősegíti a hatékony emésztést és a széklet megfelelő állagát.

  • BÁRÁNYHÚS: tökéletes aminosavforrás, mesterséges aminosav kiegészítés nem szükséges.

  • BELSŐSÉGEK: az összes szükséges vitamint bőségesen tartalmazzák, ezért felesleges a szintetikus kiegészítés.

  • CSONT ÉS PORC: természetes forrásai az ásványi anyagoknak, a kondroitinnak és a glükózaminnak.

A termék Kanada Alberta tartományában készül a díjnyertes konyhánkban. Az ACANA BÁRÁNY és ALMA tökéletes választás allergiagyanú esetén eliminációs diétához is. A ragadozó kutya biológiai szükségletét a húsalapú táplálék elégíti ki, hiszen a természetes étrend sem tartalmaz döntően mást, csak húst.

Ezért készítettük az ACANA Bárány és Almát rengeteg bárányból, lemásolva az Anyatermészet által biztosított táplálék összetételét. A fehérjékben és zsírokban dús étrend illeszkedik a ragadozók emésztőrendszerének anatómiai felépítéséhez.

A kérődző állatokat Új-Zéland Északi-szigetén tenyésztették. A bárányból készült alapanyag* nyers formában érkezik a gyárba, az Egész Préda táplálási koncepciónak megfelelően tartalmaz húsokat, belsőségeket és porcokat.

A bárány felhasznált részei bőségesek alapvető tápanyagokban, ezért lehet radikálisan csökkenteni a gyártás során felhasznált szintetikus kiegészítők mennyiségét.  A bárányos ACANA rendkívül ízletes, mivel minden egyes tápszemcsét fagyasztva szárított báránymájjal vontunk be, tökéletes a válogatós vagy nehezen evő kutyáknak is!

- ALLERGIA - Az ACANA kizárólag bárányhúsból készült, nem tartalmaz más állati eredetű fehérjeforrásokat, gabonasikérek vagy szója sem találhatóak benne. Éppen ezért tápanyag-allergia gyanúja esetén, tökéletesen használható eliminációs-provokációs diéta lebonyolításához, amely során meg lehet határozni az allergiát okozó fehérjét. A statisztikák szerint a kutyapopuláció kb. 1 %-át érintheti a tápanyag-allergia, azaz minden századik állatot.

- 50% GYÜMÖLCS ÉS ZÖLDSÉG - Az ACANA Bárány és Alma tele van gyümölcsökkel és zöldségekkel, melyek a táplálékdús prériföldekről és a napsütötte Okanagan-völgyből származnak.

- KEVÉS SZÉNHIDRÁT - Nemcsak azért különleges az ACANA Lamb & Okanagan Apple mert nem tartalmaz burgonyát, hanem az alacsony glikémiás szénhidrátforrásai miatt is. A lencse és a borsó glikémiás indexe nagyon alacsony, ezért a továbbfejlesztett ACANA glikémiás terhelése még kedvezőbb lett.

- ALACSONY GLIKÉMIÁS TERHELÉS - Az étrend glikémiás terhelését  azaz hogyan befolyásolja a szervezet inzulinháztartását - a benne található szénhidrátok mennyisége és minősége határozza meg. A szénhidrátok az emésztés során vércukorrá bomlanak le. A vérben keringő glükózmolekulák a hasnyálmirigy által termelt inzulinhormon segítségével alakulnak át energiává a sejtekben. A fel nem használt, felesleges vércukor a zsírsejtek méretét növeli, ezért okozhat elhízást a túl sok és könnyen felszívódó szénhidrátot tartalmazó táplálék. Annál alacsonyabb egy szárazeledel glikémiás terhelése, minél kevesebb mennyiségű és lassabban felszívódó szénhidrátot tartalmaz. Ebben az esetben a vércukor szintje normális marad, és nem ingadozik jelentősen. Ennek köszönhetően csökken az elhízás esélye, szinte elhanyagolható lesz az inzulinrezisztencia, későbbiekben a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának kockázata.

- FREEZE DRIED ÍZFOKOZÁS - Az ACANA minden egyes tápszemcséjét fagyasztva szárított báránymájjal vontuk be, amely drámaian fokozza a termék ízletességét természetes módon.

- HALMENTES OMEGA 3 - A hagyományos ún. hipoallergén tápokban gyakran repce-vagy napraforgóolaj segítségével biztosítják az Omega 3 zsírsavakat. A növényi zsírsavat a kutya szervezete nem jól hasznosítja, ezért a korszerű termékekben tengeri halolaj található, ami bőségesen tartalmaz magas biológiai értékű, hosszú láncú Omega 3 zsírsavakat (DHS és EPS zsírsavak).

- DE AZ EGYFEHÉRJÉS ACANA BÁRÁNY ÉS ALMA EBBEN IS MÁS! - Valójában a DHS és EPS zsírsavak legjobb forrásai a tengeri algák. A tengerekben és óceánokban élő növények termelik a kétféle Omega 3 zsírsavat, melyek a táplálkozás során halmozódnak fel a tengeri uszonyosok szervezetében. Az ACANA Bárány és Alma termékben található Omega 3 zsírsavak forrása a tengeri alga, és nem a különféle halhúsok-és olajok.

- HELYBEN TERMELT GYÓGYNÖVÉNYEK - A húsalapú étrendet az emésztőrendszert hűsítő és tápláló, az emésztést elősegítő gyógynövények teszik teljessé: a borsmentalevél, a citromfű, a cikória-és gyömbérgyökér a Brit Kolumbiában található Fraser-völgyben terem. A rengeteg jól hasznosuló ásványi anyagot tartalmazó moszat az Atlanti-óceán partjainál található tengeri farmokról származik.

- EGÉSZ PRÉDATM - A bárányos ACANA az Egész Préda táplálási filozófiának megfelelően lett összeállítva: a bárányhús-és zsír mellett belsőségeket és porcokat is tartalmaz, amelyek kizárólag egyetlen állati forrásból származnak. Így teljes értékű az étrend, mivel az összes szükséges tápanyagot természetes formában kapja meg a kutya, és csak a cinket kellet kipótolnunk.