Acana Adult Dog Száraz Kutyatáp 13kg

Gyártó: Acana
Ár: 17 750 Ft
Mennyiség:
Leírás

Felnőtt kutyáknak - Az összes fajta kutya ragadozó, ezért a biológiai szükségletüket kielégítő étrendnek sok és változatos forrásból származó húst, továbbá kisebb mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt kell tartalmaznia.

Ezért készült az ACANA család legnépszerűbb tagja 50 % húsból: prérifarmokról származó csirkehús, NEM nagyüzemi körülmények között termelt tojás és vadon fogott csendes-óceáni lazac. Mindezek kiegészülnek Okanagan-völgyben termelt gyümölcsökkel és zöldségekkel.

Az Acana Adult Dog alapanyagai jelentős része minden nap FRISSEN érkezik a gyárba. A magas glikémiás indexű szemestakarmányok (rizs, búza és kukorica) helyett, az ACANA Kanadában termelt hasított zabot tartalmaz egyetlen gabonaalapú szénhidrátforrásként.

  • Szabadon tartott csirke – A szabadon tartott csirkék húsa naponta frissen érkezik.

  • Friss egész tojás – A tojás naponta frissen érkezik a gyárba.

  • Vadon fogott lepényhal – Naponta frissen érkezik az Észak Vancouver Pristine vizeiből

A termék kizárólag a díjnyertes gyárunkban készül, Kanada Alberta tartományában. A továbbfejlesztett ACANA tápanyagainak összetétele garantálja a felnőtt kutya kiváló testi és lelki kondícióját.

Friss ivóvíz biztosítása folyamatosan szükséges. Az állat által használt tálakat rendszeresen tisztítsa és fertőtlenítse! A kórokozók elszaporodása az evőeszközök felületén egészségügyi problémákat okozhat.

Metabolikus energia 3600 kcal/kg, vagy 435 kcal per 250 ml-es pohár; az energia 27 százaléka fehérjékből, 40 százaléka zsírokból, 33 százaléka gyümölcsökből, zöldségekből és hasított zabból származik.

Az ACANA friss és természetes alapanyagokból készül, ezért a tápszemcsék alakja és színe eltérő lehet!